Diensten

Leadpodium heeft veel ervaring in de business-to-business & business-to-consumer markt en kan uw organisatie op meerdere manieren vooruit helpen.
 • Het verzorgen van kwalitatief hoogstaande leads door de leadgeneratie van uw organisatie (deels) over te nemen.
 • Het benaderen van (potentiële) klanten met gerichte telemarketingactiviteiten.
 • Het werven van klanten door inzet van offline en/of online marketing- en salesinstrumenten.
 • Salesadvisering en begeleiding op individueel, team en managementniveau.
 • Verzorgen van gerichte sales- en acquisitietrainingen om uw bedrijf te helpen aan betere verkoopcijfers en meer opdrachten.
Sales- & acquisitietrainingen

Sales- & acquisitietrainingen

Leadpodium geeft verschillende trainingen die u zakelijk vooruit kunnen helpen. Populair is de telefonische acquisitietraining. Daarin leert u hoe u telefonisch meer vruchtbare afspraken kunt maken met prospects. We geven ook diverse verkooptrainingen. Die zijn er onder andere voor om uit leads ook daadwerkelijk omzet te halen. Al onze trainingen zijn op maat en worden gegeven door echte sales-mensen! Vóór sales, dóór sales! Ze stemmen de trainingen af op uw wensen, onderneming en uw potentiële nieuwe klanten.

Salesadvies & salesondersteuning

Salesadvies & salesondersteuning

Leadpodium geeft niet alleen salesadvies maar kan uw salesafdeling ook écht ondersteunen. In beide gevallen kijken wij eerst - samen met u - kritisch naar de commerciële prestaties van uw bedrijf. Vervolgens stellen we een resultaatgericht plan op om die prestaties te verbeteren. Bijvoorbeeld een hogere leadgeneratie, betere verkoopresultaten of meer nieuwe klanten. Wij hebben daar al veel succes mee geboekt, want we laten alleen de beste en meest ervaren salesadviseurs voor u werken.

Leadgeneratie & telemarketing

Leadgeneratie & telemarketing

Leadpodium zet verschillende methoden in voor de leadgeneratie van uw organisatie. Voor het ene bedrijf doen we een gerichte telemarktingcampagne, terwijl we voor het andere vooral face-to-face-afspraken organiseren. Het is maar net hoe we uw onderneming het effectiefst aan vruchtbare leads helpen. We gaan daarbij verder dan de inspanningsverplichting die veel andere bedrijven hanteren.

Online leadgeneratie

Online leadgeneratie

Er zijn verschillende werkwijzen om leads te generen. Bedrijven hanteren meerdere strategieën om de kansen te spreiden en niet van één manier afhankelijk te zijn. Leads generen kan zowel online als offline. Bij offline leadgeneratie wordt telefonische acquisitie of accountmanagement vaak ingezet. De mogelijkheden van online leadgeneratie zijn breed. Het bedenken en uitwerken van een online leadgeneratiestrategie is in dit digitale tijdperk medebepalend voor het succes van een bedrijf.

Vragen?

Of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Referenties

 • "De aanwijzingen van Leadpodium geven je energie. Klanten werven gaat opeens veel makkelijker!"
 • "De benadering van Leadpodium is persoonlijk, effectief en intensief. Kortom: waar voor je geld."
 • 'Leadpodium werft klanten op een inspirerende manier. Het heeft ons veel nieuwe omzet bezorgd.'
 • 'De diensten van Leadpodium zijn echt van toegevoegde waarde. Dat gunnen we ieder ander bedrijf ook.'

  Contact

  • Stavangerweg 23-16
  • 9723 JC Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK: 01141620
  © Leadpodium. Realisatie: Internetbureau Praes