Over Leadpodium

In onze visie moeten sales, online en offline marketing naadloos in elkaar overlopen en elkaar versterken. Deze driehoek is vandaag de dag de enige verbinding naar een succesvolle commerciële organisatie. Leadpodium heeft hierin een uitgebreide en gedegen ervaring opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van succesvolle leads, klanten en nieuwe omzet. Wij kunnen u hierin ondersteunen met praktische adviezen en/of het verzorgen van praktische sales- en acquisitietrainingen. Ook kunnen wij zowel online als offline de acquisitie voor u overnemen. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die allemaal een bedrijfskundige of marketing achtergrond hebben met jarenlange saleservaring. Verder hebben we vooraanstaande business-partners op het gebied van salesdiensten en online marketing.

Martin van Hoek: oprichter en eigenaar

Martin van Hoek heeft ruim 10 jaar geleden het bedrijf Leadpodium opgericht en is inmiddels 30 jaar werkzaam in de sales en marketing. Martin van Hoek heeft niet alleen veel ervaring, maar is ook gedegen opgeleid. Hij rondde bedrijfskundige-, juridische-, sales- en marketingstudies af en werd in 2006 Master of Business Administration aan de Business School Nederland. Verder heeft hij diverse bestuursfuncties verricht, waaronder bij de Sales Management Association Noord (SMA). Tevens is hij actief betrokken bij het onderwijs in zijn vakgebied.

Onze visie

Nieuwe klanten werven en opdrachten binnenhalen zijn cruciaal voor de groei en continuïteit van een onderneming. In contact komen met prospects en opbouwen van een band met je klanten is daarvoor van levensbelang. Te weinig ondernemers beseffen dat. Afspraken maken met prospects noemen wij leadgeneratie. Hoe beter de leads, hoe hoger de kans op meer omzet. Wij geloven in kwalitatief hoogstaande leadgeneratie, in nieuwe klanten werven op een weloverwogen slimme manier. Geschoold en gemotiveerd personeel en werken met een doordachte strategie speelt hierin een belangrijke rol.

Onze missie

De missie van Leadpodium is bedrijven helpen met optimalisatie van hun sales, wat direct bijdraagt aan het realiseren van nieuwe klanten en meer omzet. Ons uitgangspunt is kwaliteit, geen kwantiteit!

Vragen?

Of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Referenties

 • "De aanwijzingen van Leadpodium geven je energie. Klanten werven gaat opeens veel makkelijker!"
 • "De benadering van Leadpodium is persoonlijk, effectief en intensief. Kortom: waar voor je geld."
 • 'Leadpodium werft klanten op een inspirerende manier. Het heeft ons veel nieuwe omzet bezorgd.'
 • 'De diensten van Leadpodium zijn echt van toegevoegde waarde. Dat gunnen we ieder ander bedrijf ook.'

  Contact

  • Stavangerweg 23-16
  • 9723 JC Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK: 01141620
  © Leadpodium. Realisatie: Internetbureau Praes